Μελέτη και Εγκατάσταση Συναγερμών

Γνωρίζουμε πολύ καλά τι σημαίνει ασφάλεια. Η ουσιαστική και αποτελεσματική προστασία των ανθρώπων και του ιδιωτικού ή επαγγελματικού τους χώρου είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση για εμάς. Η ολοένα και αυξανόμενη ανάγκη της εποχής μας για προστασία και ασφάλεια, δεν ικανοποιείται μόνο με τη χρήση απλών μέσων ασφαλείας αλλά απαιτεί μια ολοκληρωμένη και συνολική λύση ασφαλείας, προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες και προσδοκίες.

Στη VMTECHNOLOGY αναπτύσσουμε στενή συνεργασία με τους πελάτες μας για να αναγνωρίζουμε τις πραγματικές τους ανάγκες και προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες για καταναλωτές και επαγγελματίες, που διαφυλάσσουν το περιβάλλον σας αποτελεσματικά. Ενώ παράλληλα φροντίζουμε να είμαστε συνεχώς στην αιχμή της τεχνολογίας, εμπλουτίζοντας τις δυνατότητες του εξοπλισμού και της τεχνογνωσίας μας, έτσι ώστε να είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε πάντα αποτελεσματικά.
Image

Ενσύρματοι Συναγερμοί

Μελέτη του χώρου

Η μελέτη του χώρου σας είναι η πιο σημαντική διαδικασία σε μια εγκατάσταση συστήματος συναγερμού. Ακόμα και αν έχετε εξοπλιστεί με τον πιο ακριβό και ικανό εξοπλισμό, δεν είστε καλυμμένοι αν δεν έχει πραγματοποιηθεί πρώτα σωστή μελέτη του χώρου

Ασύρματοι Συναγερμοί

Ευελιξία με ασύρματη σύνδεση

Η τεχνολογία ασύρματης σύνδεσης σχεδιάστηκε από την αρχή με σκοπό να γίνει εξίσου αξιόπιστη με μία ενσύρματη.

Image
Image

Εξωτερική Περιμετρική Προστασία

Η ιδανικότερη προσέγγιση είναι η προστασία των εσωτερικών χώρων σε συνδυασμό με την εξασφάλιση της εξωτερικής περιμέτρου του κτιρίου. Aυτού του τύπου προστασίας διέπεται από το γεγονός ότι όλες οι παραβιάσεις ξεκινούν από την εισβολή στον περιβάλλοντα χώρο, η οποία μόλις συμβεί, τότε είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιηθεί διάρρηξη και του εσωτερικού του κτιρίου.

image

Διαχειριστείτε το συναγερμό σας, όπου και αν βρίσκεστε, μέσα από το κινητό σας τηλέφωνο!

Τώρα μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση στο σύστημα ασφαλείας του σπιτιού σας από παντού. Με την εφαρμογή του smartphone σας, μπορείτε να διαχειριστείτε πλήρως τον συναγερμό σας, μέσω WiFi ή 3G, σαν να βρισκόσασταν εκεί.

Όλα τα Επώνυμα brands

Client 1
Client 2
Client 3
Client 4
Client 4
Client 4

Είμαστε εδώ για όλες τις απορίες σας!

Για οικονομική προσφορά σύμφωνα με τις ανάγκες σας καλέστε μας στο 210 6747449 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και ένας εξιδεικευμένος τεχνικός θα επικοινωνήσει μαζί σας άμεσα.

Συμπληρώστε το απαιτούμενο πεδίο.
Συμπληρώστε το απαιτούμενο πεδίο.

Αθήνα

Λ.Μεσογείων 127 Αθήνα

support@vmtechnology.gr

Για οικονομική προσφορά σύμφωνα με τις ανάγκες σας
καλέστε μας στο 210  6747 449
ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας
και ένας εξιδεικευμένος τεχνικός
θα επικοινωνήσει μαζί σας άμεσα.
Image

Αθήνα

Λ.Μεσογείων 127 

Τ.Κ. 115 26 Αθηνα

Τηλ.: 210 674 7449 - 6944 735 140
 
 
 
Ωράριο
Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00
Image