Κάμερες Ασφαλείας

Οι κάμερες ασφαλείας είναι πολύ σημαντικές για την ασφάλεια στο σπίτι ή στον χώρο εργασίας σας,
αφού μπορούν να λειτουργήσουν ως ένας  αποτρεπτικός παράγοντας για τους παραβάτες
modal-play-image-1.svg

Κάμερες και Αναγνώριση Προσώπου

 • Η αναγνώριση προσώπου, video intelligence analytics  μπορεί να αναπτυχθεί σε πολλά σενάρια ασφάλειας και διαχείρισης, με την προειδοποίηση των χειριστών συστημάτων για την παρουσία στοχευμενων ατόμων.
 • Αυτό επιτυγχάνεται με την δημιουργία ψηφιακής μάσκας  από το σύστημα και εφαρμόζεται σε πολλά πρόσωπα το δευτερολεπτό.
 • Έτσι ανακαλύπτοντας ένα πρόσωπο μέσα σε εκατοντάδες άλλα,η τεχνολογία αυτή γίνεται  εργαλείο για την καταπολέμηση του εγκλήματος.
 • Με αυτόν τον τρόπο μπορούν  να αποτρέψουμε συμπεριφορές εξαπάτησης.
  Η τεχνολογία λειτουργεί εξίσου καλά, στην αποτροπή της εισόδου  γνωστών παραβατών, σε χώρους, όπως αθλητικά γήπεδα, εστιατόρια, ξενοδοχεία, σχολεία, νοσοκομεία κλπ

Κάμερες και line crossing

 • Το line crossing είναι video analytics που σάς επιτρέπει να προσθέσετε μια ή περισσότερες γραμμές, στο οπτικό πεδίο μιας συγκεκριμένης κάμερας με σταθερή θέση.

 • Οι γραμμές αυτές παίζουν το ρόλο των ορίων, που δεν πρέπει κάποιος να διασχίζει. Εάν τις διασχίσει, μπορείτε να αρχίσετε την εγγραφή, να στείλετε μια ειδοποίηση ή να ακούσετε έναν συναγερμό.

 • Η διέλευση γραμμής είναι ιδανική για την ανίχνευση φρακτών, την παρακολούθηση οριοθετημένης ιδιοκτησίας και χώρων στάθμευσης, τον έλεγχο εισόδου, εξόδου των καταστημάτων κλπ
modal-play-image-1.svg
modal-play-image-1.svg

Κάμερες και αναγνώριση της πινακίδας κυκλοφορίας

 • Η αυτόματη αναγνώριση της πινακίδας κυκλοφορίας (ANPR) είναι μια τεχνολογία που χρησιμοποιεί οπτική αναγνώριση χαρακτήρων σε εικόνες, για να διαβάσει πινακίδες κυκλοφορίας οχημάτων προκειμένου να δημιουργήσει δεδομένα τοποθεσίας οχήματος.
 • Χρησιμοποιείται επίσης για την ηλεκτρονική είσπραξη διοδίων, όπως και στις οδικές μεταφορές σαν μέθοδος καταγραφης των κινήσεων της κυκλοφορίας.
 • Η αυτόματη αναγνώριση της πινακίδας κυκλοφορίας μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν μεσο ταυτοποίησης και κατηγοριοποίησης, για την αποθήκευση των φωτογραφιών που έχουν τραβήξει οι κάμερες πχ του οδηγού ή του οχήματος η ακόμα και του κειμένου που είναι γραμμένο στη καρότσα η στην τέντα του οχήματος.
 • Τα συστήματα ANPR χρησιμοποιούν συνήθως υπέρυθρο φωτισμό για να επιτρέψουν στην κάμερα να τραβήξει την εικόνα οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή της νύχτας.

Κάμερες speed dome ή PTZ (pan-tilt-zoom)

 • Οι κινούμενες κάμερες που ονομάζονται επίσης κάμερες speed dome ή PTZ (pan-tilt-zoom), χρησιμοποιούνται ευρέως σε περιοχές επιτήρησης μεσαίας και μεγάλης κλίμακας.
 • Μπορούν να παρακολουθούν μια ολόκληρη ανοικτή περιοχή με μία μόνο κάμερα και χωρίς τυχόν τυφλό σημείο.
 • Μπορούν να περιστρέφονται οριζόντια από 0 έως 360 μοίρες και κάθετα από 0 έως 180 μοίρες Αυτού του είδους οι κάμερες ασφαλείας είναι σχεδόν πάντα antivandal, αλλά αυτό δεν είναι το δυνατό τους σημείο.
 • Το κρίσιμο στοιχείο των καμερων speed dome είναι το zoom. Με varifocal φακούς καλύπτουν από micro zoom έως 100Χ.
modal-play-image-1.svg
modal-play-image-1.svg

Διαχείριση συστήματος εικόνας από απόσταση

Τώρα μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση στο σύστημα ασφαλείας του σπιτιού η της επιχείρηση σας από παντού. Με την πρωτοποριακή εφαρμογή Super live μπορείτε να διαχειριστείτε πλήρως τις κάμερες σας, μέσω WiFi ή 3G, σαν να βρισκόσασταν εκεί.

Συστήματα καταγραφής εικόνας

Σε ένα σύστημα παρακολούθησης (CCTV) οι κάμερες  θεωρούνται τα “μάτια” του συστήματος,  αλλά το καταγραφικό αποτελεί το κεντρικό σύστημα . Το καταγραφικό συνδέεται με τις κάμερες και είναι η συσκευή που καταγράφει και  διαχειρίζεται όλη την εικόνα και την πληροφορία που δέχεται από αυτές, και  να μας μεταδώσει ζωντανά την εικόνα και τον ήχο,  την αποθήκευση και διαχείριση των δεδομένων, μας ενημερώνει με e-mail  για τις κινήσεις, και επιτρέπει την απομακρυσμένη θεάση μεσω κινητού τηλεφώνου  όταν είμαστε εκτός του χώρου .

Image

Είμαστε εδώ για όλες τις απορίες σας!

Για οικονομική προσφορά σύμφωνα με τις ανάγκες σας καλέστε μας στο 210 6747449 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και ένας εξιδεικευμένος τεχνικός θα επικοινωνήσει μαζί σας άμεσα.

Συμπληρώστε το απαιτούμενο πεδίο.
Συμπληρώστε το απαιτούμενο πεδίο.

Αθήνα

Λ.Μεσογείων 127 Αθήνα

support@vmtechnology.gr

Για οικονομική προσφορά σύμφωνα με τις ανάγκες σας
καλέστε μας στο 210  6747 449
ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας
και ένας εξιδεικευμένος τεχνικός
θα επικοινωνήσει μαζί σας άμεσα.
Image

Αθήνα

Λ.Μεσογείων 127 

Τ.Κ. 115 26 Αθηνα

Τηλ.: 210 674 7449 - 6944 735 140
 
 
 
Ωράριο
Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00
Image