Δορυφορικά και Επίγεια Συστήματα

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΕΡΑΙΑΣ

Εξυπηρετήσου Άμεσα για Τοποθέτηση Κεραίας σε Πολυκατοικία ή Μονοκατοικία. Κλείσε στην Καλύτερη Τιμή για Εγκατάσταση Κεραίας Τηλεόρασης!

Εγκατάσταση Ατομικής Κεραίας

€ 50
  • Σε ένα σπίτι δεν μπαίνει οποιαδήποτε κεραία. εξαρτάται η τοποθεσία του σπιτιού, η ποιότητα του καλωδίου και της κεραίας. Καλέστε μας να έρθουμε δωρεάν στον χώρο σας να κάνουμε μια μελέτη τι ακριβώς χρειάζεστε με τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητα και τιμής.

Εγκατάσταση Κεντρικής Κεραίας

€ 75
  • Στις περισσότερες πολυκατοικίες οι εγκαταστάσεις είναι παλιές και παρουσιάζουν αυξομειώσεις στο σήμα της Τηλεόρασης .Καλέστε μας να έρθουμε δωρεάν στον χώρο σας να κάνουμε μια μελέτη τι ακριβώς χρειάζεστε με τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητα και τιμής.

Έλεγχος κεντρικής κεραίας

€ 0
  • Στις περισσότερες πολυκατοικίες οι εγκαταστάσεις είναι παλιές και παρουσιάζουν αυξομειώσεις στο σήμα της Τηλεόρασης. Εμείς αναλαμβάνουμε να έρθουμε στον χώρο σας να ελέγξουμε την ποιότητα στο σήμα της κεραίας και του ενισχυτή και εφόσον κριθεί απαραίτητο να προβούμε σε αντικατάσταση .

Εγκατάσταση κεραίας τηλεόρασης

Η εγκατάσταση κεραίας τηλεόρασης περιλαμβάνει την τοποθέτηση της κεραίας τηλεόρασης στο καταλληλότερο σημείο για  τη μέγιστη απόδοση σήματος με την μεγαλύτερη ισχύ. Tο πέρασμα του ομοαξονικού καλωδίου της κεραίας έως την εσωτερική πρίζα του σπιτιού σας ή στην Τηλεόραση, όσο πιο διακριτικά μας επιτρέπει ο χώρος, και τέλος γίνεται έλεγχος καλής λειτουργίας.

Αντικατάσταση κεραίας τηλεόρασης

Ο χρόνος, καταστρέφει  την κεραία της τηλεόρασης. Ερχόμαστε στο χώρο σας, αφαιρούμε την παλιά σας κεραία τηλεόρασης, και την αντικαθιστούμε με νέα τεχνολογίας επίγεια κεραία για μέγιστη απόδοση. Γίνονται όλες οι απαραίτητες εργασίες που απαιτούνται ώστε να έχετε τέλεια εικόνα. Εάν χρειαστεί, αντικαταστούμε τμημάτα της συνολικής εγκατάστασης ώστε να πετύχουμε το τέλειο αποτέλεσμα. Με την αποχώρησή μας σας παραδίδουμε το χώρο καθαρό και σας απαλλάσσουμε από την παλιά κεραία 

App features

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟΥ ΠΙΑΤΟΥ

Άμεση Τοποθέτηση δορυφορικής Κεραίας σε Πολυκατοικία ή Μονοκατοικία. Κλείσε τώρα ραντεβού στην Καλύτερη Τιμή για την εγκατάσταση Δορυφορικής Κεραίας!

Εγκατάσταση Δορυφορικού Κατόπτρου

€ 50
  • Η εγκατάσταση περιλαμβάνει, τοποθέτηση και στήριξη του δορυφορικό πιάτο σε κατάλληλο σημείο για καλύτερη και ποιοτική λήψη σε τοίχο, κάγκελο ή στο δάπεδο, πέρασμα των καλωδίων με τρόπο ώστε να παρουσιάζουν ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα στο χόρο .

Συντονισμός δορυφορικού κατόπτρου

€ 25
  • Ο σωστός συντονισμός του δορυφορικού μας κατόπτρου είναι το Α και το Ω για την αδιάλειπτη λειτουργία και παροχή εικόνας από τον δορυφόρο. Είμαστε και πάλι εδώ να έρθουμε στον χώρο σας με το οικονομικότερο κόστος να σας ρυθμίσουμε το δορυφορικό κάτοπτρο, να ελέγξουμε την εγκατάσταση σάς.

Aντικατάσταση lnb

€ 25
  • Lnb είναι το κύριο ανταλλακτικό επικοινωνίας του δορυφορικού πιάτου με το καλώδιο για να μπορέσει να φτάσει η εικόνα μέσω του δορυφορικού δέκτη στην τηλεόραση μας. 'Εχει αντοχή στον χρόνο αλλά δυστυχώς δεν προειδοποιεί όταν χαλάει. Γι' αυτό εμείς σαν εταιρεία με το έμπειρο τεχνικό προσωπικό αλλάζουμε το lnb εντελώς δωρεάν και εσείς πληρώνετε μόνο το κόστος των υλικών.

Εγκατάσταση δορυφορικού πιάτου

Η εγκατάσταση περιλαμβάνει,  τοποθέτηση και στήριξη του  δορυφορικό πιάτο σε κατάλληλο σημείο για καλύτερη και ποιοτική λήψη σε τοίχο, κάγκελο ή στο δάπεδο,  πέρασμα των καλωδίων με τρόπο ώστε να παρουσιάζουν ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα στο χόρο .  Η στόχευση το δορυφόρου γίνεται με ψηφιακό πεδιόμετρο τελευταίας τεχνολογίας ώστε να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή λήψη σε ισχύ και ποιότητα σήματος. Η εγκατάσταση ολοκληρώνεται με την τοποθέτηση του δορυφορικού δέκτη και την ρύθμιση των καναλιών.

Συντονισμός δορυφορικού πιάτου

Ο συντονισμός του  δορυφορικού πιάτου είναι απαραίτητος όταν το κάτοπτρο έχει μετακινηθεί λόγω καιρικών συνθηκών. Η μετακίνηση που έχει υποστεί μπορεί να είναι από μερικές μόνο μοίρες ή περισσότερο. Αρκεί όμως για να χάσει τη στόχευσή του με το δορυφόρο. Στην καλύτερη εκδοχή, αν δεν χάσει εντελώς το σήμα, θα μεταδίδει κακής ποιότητας εικόνα που θα επιδεινώνεται. Άλλη περίπτωση που είναι επιτακτικός ο συντονισμός του δορυφορικού πιάτου, είναι όταν έχει γίνει αλλαγή της εταιρείας παροχής τηλεόρασης, από Nova σε Ote TV ή το αντίθετο. Ο συντονισμός είναι μία εργασία που απαιτεί εξειδικευμένο τεχνικό και όργανα υψηλής ακρίβειας καθώς μία μόνο μοίρα θα μας δώσει λάθος στόχευση.

Image
 
Συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας
να συζητήσουμε όλες τις επιλογές σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση βάσει των αναγκών σας.
Image

Αθήνα

Λ.Μεσογείων 127 

Τ.Κ. 115 26 Αθηνα

Τηλ.: 210 674 7449 - 6944 735 140
 
 
 
Ωράριο
Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 17:00
Image