Εγκατάσταση Καμερών Παρακολούθησης

Οι νέες τεχνολογίες στο CCTV δίνουν την δυνατότητα τοπικής ή απομακρυσμένης παρακολούθησης και διαχείρισης εικόνας, ήχου και δεδομένων με αυτόματη ψηφιακή καταγραφή .

Image

Κάμερες Ασφαλείας

Οι κάμερες ασφαλείας είναι πολύ σημαντικές για την ασφάλεια στο σπίτι ή στον χώρο εργασίας σας, αφού μπορούν να λειτουργήσουν ως ένας  αποτρεπτικός παράγοντας για τους παραβάτες. Η VM technology  θα σας εξασφαλίσει μια πρόταση για κάθε προϋπολογισμό. Η γκάμα εκτείνεται από υπερσύγχρονες κάμερες ασφαλείας έως και συμβατές κάμερες για οικιακή χρήση.

Συστήματα καταγραφής εικόνας

Σε ένα σύστημα παρακολούθησης (CCTV) οι κάμερες  θεωρούνται τα “μάτια” του συστήματος,  αλλά το καταγραφικό αποτελεί το κεντρικό σύστημα . Το καταγραφικό συνδέεται με τις κάμερες και είναι η συσκευή που καταγράφει και  διαχειρίζεται όλη την εικόνα και την πληροφορία που δέχεται από αυτές, και  να μας μεταδώσει ζωντανά την εικόνα και τον ήχο,  την αποθήκευση και διαχείριση των δεδομένων, μας ενημερώνει με e-mail  για τις κινήσεις, και επιτρέπει την απομακρυσμένη θεάση μεσω κινητού τηλεφώνου  όταν είμαστε εκτός του χώρου .

Image

Διαχείριση συστήματος εικόνας από απόσταση

Τώρα μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση στο σύστημα ασφαλείας του σπιτιού η της επιχείρηση σας από παντού. Με την πρωτοποριακή εφαρμογή Super live μπορείτε να διαχειριστείτε πλήρως τις κάμερες σας, μέσω WiFi ή 3G, σαν να βρισκόσασταν εκεί.

Χρειάζεστε την Βοήθεια μας ?

Αφήστε μας το τηλέφωνο σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Image

Χρειάζεστε την Βοηθειά μας

Αφήστε μας το τηλέφωνο σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό.

Χρειάζεστε την Βοηθειά μας

Σύντομα θα σας καλέσει τεχνικός μας Σας Ευχαριστούμε για την Επικοινωνία

 
Συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας
να συζητήσουμε όλες τις επιλογές σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση βάσει των αναγκών σας.