Υπηρεσίες

Στα Μέτρα σας

Image

Μελέτη και Εγκατάσταση Συστημάτων Ασφαλείας

Γνωρίζουμε πολύ καλά τι σημαίνει ασφάλεια. Η ουσιαστική και αποτελεσματική προστασία των ανθρώπων και του ιδιωτικού ή επαγγελματικού τους χώρου είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση για εμάς. Η ολοένα και αυξανόμενη ανάγκη της εποχής μας για προστασία και ασφάλεια, δεν ικανοποιείται μόνο με τη χρήση απλών μέσων ασφαλείας αλλά απαιτεί μια ολοκληρωμένη και συνολική λύση ασφαλείας, προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες και προσδοκίες.
Στη VMTECHNOLOGY αναπτύσσουμε στενή συνεργασία με τους πελάτες μας για να αναγνωρίζουμε τις πραγματικές τους ανάγκες και προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες για καταναλωτές και επαγγελματίες, που διαφυλάσσουν το περιβάλλον σας αποτελεσματικά. Ενώ παράλληλα φροντίζουμε να είμαστε συνεχώς στην αιχμή της τεχνολογίας, εμπλουτίζοντας τις δυνατότητες του εξοπλισμού και της τεχνογνωσίας μας, έτσι ώστε να είμαστε σε θέση να ανταποκρινόμαστε πάντα αποτελεσματικά.

Smart Home

Μετατρέψτε το σπίτι σας, το γραφείο σας ή το ξενοδοχείο σας σε ένα έξυπνο και αυτοματοποιημένο μέρος.

Έλεγχος φωτισμού

Έλεγχος φωτισμού

Σκοτείνιασε; Το σπίτι σας ανάβει τα φώτα. Ελέγξτε τον φωτισμό του σπιτιού σας μέσω του smartphone σας, ανάμεσα σε πολλές άλλες δυνατότητες.

Έλεγχος ασφαλείας. Νιώστε ασφαλής

Έλεγχος ασφαλείας. Νιώστε ασφαλής

Δεν είναι κανείς σπίτι; Το σύστημα συναγερμού ενεργοποιείται και οι εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας είναι προσβάσιμες από το κινητό σας.

Συστήματα οικιακών αυτοματισμών

Συστήματα οικιακών αυτοματισμών

Πλήρως ασύρματη εγκατάσταση με σεβασμό προς το περιβάλλον.

Λἀβετε ειδοποιήσεις στο κινητό σας.

Λἀβετε ειδοποιήσεις στο κινητό σας.

Λάβετε ειδοποιήσεις που σας ενημερώνουν για την κατάσταση του σπιτιού και ελέγξτε όλες τις πτυχές του κινητού σας.

Image
Image

Υποστήριξη δικτύων – Εγκατάσταση – Διαχείριση – Συντήρηση

Ειδικότητά μας η παροχή τεχνικής υποστήριξης και υπηρεσιών εγκατάστασης – διαχείρισης και συντήρησης δικτύων, σε μικρού και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις, που στερούνται εσωτερικών συνεργατών πληροφορικής, με ποιοτικές μηχανογραφικές υπηρεσίες, ολοκληρωμένες λύσεις (τεχνικές και συμβουλευτικές), με υπευθυνότητα, αμεσότητα, σεβασμό, φιλικότητα και σε λογικό κόστος.

Τηλεφωνικά Κέντρα

Στόχος των IP Τηλεφωνικών κέντρων είναι η εξέλιξη και η εύκολη "συνεργασία" όλων των επικοινωνιών IP επόμενης γενιάς: τεχνολογίες που συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα του Internet με τα πλεονεκτήματα της υπάρχουσας υποδομής σταθερής και ασύρματης τηλεφωνίας, καταργώντας τα εμπόδια στην επικοινωνία και καθιστώντας ευκολότερη την επικοινωνία για τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις όπου κι αν βρίσκονται.
Image
Image

Συστήματα Ελέγχου Πρόσβασης - Access control

Οι συσκευές για τον ελέγχο πρόσβασης εργαζομένων, προσφέρουν τον απαραίτητο έλεγχο, μην επιτρέποντας την είσοδο στο χώρο σε μη εξουσιοδοτημένους χρήστες. Τα συστήματά μας τοποθετούνται σε κάθε οργανισμό και επιχείρηση, ακόμα και στο χώρο κατοικίας, μειώνοντας το κόστος και αυξάνοντας την ασφάλεια.